Geyikli-2 İlkokulu
Geyikli Köyü Kozluk/BATMAN

VİZYON

VİZYONUMUZ • Sürekli kendini yenileyen, inceleyen, araştıran, okuyan nesillerin yetiştiği; • Tüm öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı; • Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile öğrencileri ileriye dönük hazırlayan BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI İLKOKULU OLMAKTIR.

MİSYON

MİSYONUMUZ Ülkemizin sağlıklı birey yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak; • Yüce önder Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen • Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, • Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, • Türk Milli Eğitiminin temel ilkelerinin bilincinde olan; sağlam karakterli, kendine güvenen ve sorumluluklarının bilincinde olan yeni nesiller yetiştirmektir.

Normal Öğretim

Soba

Uydu İnternet (VSAT)

Batman iline 60 km, Kozluk ilçe merkezine 8 km uzaklıktadır.

GEYİKLİ KÖYÜ, KOZLUK/BATMAN